Bel voor een afspraak
035 - 820 09 62

Of maak en afspraak
via het contactformulier

Dien direct een incasso in!

Upload

Verstuur

Voer uw naam in

Voer uw emailadres in

Voer een geldig emailadres in

Selecteer een bestand

Upload uw openstaande factuur

Uw debiteur wordt de zelfde werkdag tot betaling aangeschreven

Wat wij doen

Incasso

Autoriteit Incasso is als full service incassobureau specialist in het no cure-no pay incasseren van onbetaalde vorderingen.  Als ondernemer weet u hoe hard u moet werken voor uw geld. Daarom staat u op als uw debiteuren niet op tijd betalen.

Bij Autoriteit Incasso kunt u terecht voor incassodiensten (en ook debiteurenbeheer en factoring). Bij de intake geven wij u graag advies, zodat u uw eigen factureringsproces kunt optimaliseren en slechts beperkt gebruik hoeft te maken van onze ‘no cure, no pay’ dienstverlening. Een compleet traject van manen tot executeren.
Vertrouwd, transparant en met aantoonbaar resultaat.

Debiteurenbeheer

Bij het uitbesteden van uw gehele of gedeeltelijke debiteurenadministratie kan Autoriteit Incasso eveneens optreden als uw partner. De ervaring leert dat de prestaties op het gebied van facturatie, debiteurenbeheer en het incasseren van vorderingen hiermee aanzienlijk verbeteren. Door tijd- en geldwinst is uw bedrijf daarbij beter in staat zich te focussen op de core business.

Als opdrachtgever bepaalt uzelf welke onderdelen van het debiteurenproces u wilt outsourcen. Wij toetsen en optimaliseren het proces naar uw eisen en u behoudt de volledige controle. Uw debiteurenbeheer, van het versturen van uw facturen tot het op enigerlei wijze herinneren en aanmanen van uw klanten, is ons specialisme.

Factoring

Bedrijven investeren graag in hun onderneming maar de debiteurenpositie kan een beletsel vormen. Autoriteit Incasso kan u helpen middels factoring sneller over uw middelen te beschikken. In veel gevallen kunnen wij een hogere financiering op uw handelsvorderingen verstrekken dan banken.